skip to Main Content

Praktische informatie over uw verblijf

Wij doen er alles aan om u een optimale vakantie te kunnen bieden. Naast stijlvolle en comfortabele accommodaties, kunt u gebruikmaken van onze extra services die uw bezoek compleet maken. Neem de onderstaande praktische informatie door voor een optimaal verblijf bij Domburg Holiday Resort! Heeft u vragen over ons aanbod? Neem gerust contact met ons op.

 • Ons terrein beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.
 • Elk appartement is voorzien van gratis WiFi.
 • Elk appartement beschikt over een kluisje.
 • De bedden zijn voorzien van bedlinnen.
 • In elk appartement vindt u voldoende handdoeken en keukendoeken.
 • Nieuw! Een gratis tussentijdse schoonmaak op elke 3e dag van u verblijf wanneer u bij ons een kamer met ontbijt huurt.
 • Ook een tussentijdse schoonmaak in uw appartement of studio is tegen betaling mogelijk. Bij verhuur van een studio of appartement met 1 slaapkamer kost dit € 20,-. Bij verhuur van een appartement met 2 slaapkamers kost dit € 30,- en bij verhuur van een appartement met 3 slaapkamers kost dit € 40,-.
 • Schoon handdoeken en/of schoon bedlinnen is tegen betaling mogelijk Kosten € 9,- per persoon.
  Wilt u dat wij de bedden voor u opmaken kost dit € 15,-.
 • Een baby-bed kunt u bij ons gratis reserveren.
 • In het nieuwe appartementengebouw bevindt zich een lift.
 • Voor uw eigen fietsen is een overdekte fietsenstalling beschikbaar.
 • Wij gunnen al onze gasten een fris verblijf, daarom is roken in alle vertrekken niet toegestaan.
 • U kunt vanaf 14.00 uur bij ons inchecken en uiterlijk
  10.00 uur uitchecken. Een latere check out kan bijgeboekt worden.
 • Wilt u met een persoon extra in uw accommodatie verblijven?
  Dit is mogelijk, tegen een bijbetaling van € 22,- p.n..

Maar wat u ook moet weten,

… dat we in onze eigen stroom voorzien door de aanleg van zonnepanelen op de daken? Ook hebben we een elektrische laadpaal voor het opladen van uw auto en dat onze stallen voorzien zijn van het flybuster systeem, wat inhoudt dat we geen vliegen hebben!

Ontbijtservice

Begin de dag ontspannen met onze vernieuwde ontbijtservice. Wij voorzien u van een heerlijk en uitgebreid ontbijt bij u op de kamer of in uw appartement. Elke morgen tussen 8 en 8:30 uur zetten wij de rijk gevulde mand voor uw deur. Geen gedoe met tijden maar gewoon zelf beslissen wanneer u ontbijt.
En wanneer u klaar bent, kunt u de mand weer terug op de gang zetten. Heeft u speciale wensen? Laat ze ons dan tijdig weten. Onze appartementen, studio’s en kamers zijn zo ingericht dat u koffie en thee op uw kamer kunt zetten.
Kosten: € 15,- voor volwassen en € 9,- voor een kind tot 12 jaar.

Hond mee?

Honden zijn toegestaan in de appartementen op de begane grond en op de eerste verdieping en verder op aanvraag. Houd u hier rekening mee bij uw boeking.

Komt u met een hond dan betaalt u 50% toeslag op de schoonmaakkosten en € 120,- borg die teruggestort wordt wanneer er geen schade is veroorzaakt door de hond. (€ 10,- per hond per nacht blijft van kracht)

Service bij klachten

Wij kijken uit naar uw komst en maken uw verblijf daarvoor perfect in orde. Is er toch iets waar u niet helemaal tevreden over bent? Meld dit dan gelijk bij een van onze medewerkers, zodat wij aan uw wensen kunnen voldoen!

Annuleringsvoorwaarden en aanbetalingen

Om ons goed op uw komst te kunnen voorbereiden, vragen we u om een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Zodra wij deze aanbetaling ontvangen hebben, is de boeking definitief. Het bedrag van aanbetaling staat vermeld op het contract. Wilt u dit bedrag binnen de aangegeven periode overmaken op het betreffende rekeningnummer? Het resterende bedrag kan u vervolgens vier weken voor uw aankomst aan ons overmaken. Ter voorkoming van fouten bv. dubbele boeking of foutieve berekening is uw boeking altijd onder voorbehoud van acceptatie door ons als logiesverstekker.

Hartelijk dank voor uw medewerking, we zien uit naar uw komst!

Boekt u uw verblijf bij ons via Booking.com? In dat geval zijn de bovenstaande voorwaarden niet op u van toepassing.

Back To Top